Re: FYI: Řešení problémy se hrou

Tak zije to tady? Mne to porad pise " No entry BIN/config.bin/CFG Worlds.West.     nevite so s tim? Je to jakysi divny, kvuli tomu mi nefunguje editor a kampan sad

Čau lidi muže někdo poradit mám hru Arma Gold přiznám se  že sosnutou big_smile potřeboval bych poradit kdyz hru naistaluju a je jedno jestli tam dám patch nebo ne  vyhodí mě to chybu DXT1...DXT5 support missing. prosím moc o radu co s tím dikes josef.svoboda16@seznam.cz

Mam taku malu otazku... nikde to neviem najst... Ako sa daju doplnat jednotky a vytvarat nove skupiny??? (za high commandera)

29

Hello!

Just introduce myself: I am a man (says my wife), I am 50 years old (hmm, that looks bad isn't it?) and I am a terrible bad programmer (I say myself).
My hobbies: computer (of course), my 17 years old son and of course my wife. I like to play billiard, I do a very little bit and very simple programming in VB and I try to make a site for my billiard-club in the near future.

so how is everyone doing?? smile

zdravim vas ,mam jednu otazku,jak se da vytvorit evolution blue. mam armu 1.14,hraju ji po netu na tcb a uddp ale chtel bych udelat svou. poradi nekdo? henry701@seznam.cz dik